Doenkado maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer.

OK EN SLUIT

5x Valentijnscadeaus

Valentijnsdag

5 leuke dingen om te doen voor Valentijnsdag 

Wil je iemand verrassen op Valentijnsdag? Besteed deze dag aan de leukste, meest romantische en gezelligste dingen om te doen. Speciaal voor Valentijn hebben wij vijf bijzondere momenten op een rijtje gezet. Want liefde uit zich niet in afgezaagde chocoladehartjes en bloemen, toch? Voor elk budget, want iedereen verdient een bijzonder moment.

Ontdek de hemel met een sterrenkijker - Sterren kijken

Vooral op romantische avonden kijkt iedereen peinzend omhoog en raadt welke ster waar schittert. Willen jullie meer weten wat er boven je hoofd hangt? Laat je verrassen op een interessante avond sterren kijken voor beginners. Enthousiaste en deskundige sterrenliefhebbers delen graag hun kennis over het heelal. 

Bekijk sterren kijken

Varen door een prachtig stukje Nederland - Rondvaart door de Biesbosch

Is je vriend of vriendin een echte natuurliefhebber? Dan zit je bij een rondvaart door De Biesbosch goed. Enorm relaxed ontdekken jullie de prachtige natuur van het Nationaal Park en kom je alles te weten over de flora en fauna in dit unieke natuurgebied. Kruip lekker tegen elkaar aan terwijl de rondvaartboot je de prachtige omgeving laat zien.

Bekijk rondvaart Biesbosch

Oog in oog staan met wilde dieren - Entree WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Samen avonturen beleven schept een band. Laat jullie verwonderen over de dieren die je tegenkomt in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Door alle attracties in het dierenpark maak je de leukste avonturen mee. Van een spectaculaire achtbaan door een oude mijn tot een safaritocht over de savanne. In de verschillende dierenwerelden is avontuur gegarandeerd! Voor 48,-

Bekijk dagje dierentuin

Slapen in trendy tiny house - Overnachting in Luxe Pod

Lekker een vuurtje stoken terwijl je op je terras zit, met een prachtig uitzicht op de natuur. Dat kan allemaal in deze Luxe Pod op de Veluwe. Je slaapt in een knus huisje met de luxe van een hotelkamer. Overdag kun je op pad in de prachtige omgeving en ’s avonds overnachten jullie op een super romantische plek in de natuur. 

Bekijk overnachting tiny house

Heerlijk samen genieten in de wijnkelders - Wijnproeverij bij Robbers en van den Hoogen

Wil jij samen met je geliefde een heerlijke middag weg? Bij wijnhuis Robbers en van den Hoogen waan je je in unieke sferen. Ga samen voor een wijnproeverij van vijf wijnen en laat de verschillende smaken op je inwerken. Na een unieke rondleiding, kunnen jullie ook nog eens het wijnmuseum bezoeken. Een tof cadeau voor iedereen die wel van het Bourgondische leven houdt. 

Bekijk Wijnproeverij

Deze vijf bijzondere Valentijnscadeaus zorgen voor een perfecte Valentijn. Benieuwd naar alle leuke dingen om te doen met je vriend of vriendin? Bekijk het complete aanbod!

bestelbutton doenkado.nl

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Lees ook andere Doenkado blogs
- Unieke uitjes voor het najaar
5x versla de winterblues 
- De minicruise is razend populair