Doenkado maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer.

OK EN SLUIT

11 unieke belevenissen om cadeau te doen

Blog Bijzondere belevenis cadeaus voor iedereen

Bijzondere belevenis cadeaus voor iedereen

Unieke belevenissen om cadeau te geven is niet moeilijk meer. Maak het jezelf makkelijk en kies niet voor een ‘product’, maar voor een ervaring! Voor je vriendin, vrienden of collega die alles al heeft is een bijzondere ervaring het leukste cadeau. We helpen je met de leukste ervaringen cadeau te geven. Met deze 11 unieke ervaringen krijg je tips voor originele, duurzame en kleinschalige belevenissen. Zo regel jij het perfecte (verjaardags)cadeau: een ervaring waar hij of zij nog lang aan terug kan denken.

Romantische en orginele ervaringen voor je relatie

Een unieke belevenis voor je vriend of vriendin is vaak romantisch. Samen de romantiek beleven is het perfecte ingrediënt voor een leuke relatie. Is zij gek op astrologie? Ga dan samen met haar sterren kijken en ontdek wat er nog meer boven je hoofd hangt in de sterrenhemel. Tijdens deze originele belevenis ontdek je het heelal met een echte telescoop. Kan hij wel genieten van een belevenis in de natuur? Kies dan voor de romantische belevenis overnachten in de natuur. Je kunt slapen in een Luxe pod op de Veluwe of kamperen in een tent met bootaanlegplaats.

Actieve en bijzondere uitjes voor je vrienden

Laat je vrienden in beweging komen met deze actieve belevenissen! Hebben je vrienden altijd energie over of zitten ze juist vaak te lang stil op het werk? Regel dan een actief uitje waar ze heerlijk hun energie kwijt kunnen. Onze favoriete actieve belevenissen spelen zich in de natuur af. Geniet van een actieve ervaring in de natuur door te gaan mountainbiken, te klimmen in het bos of het water in Nederland te verkennen op een zeilboot. Heerlijke ervaringen die je op een verjaardag kunt doen of met een leuk vriendenuitje.

Leerzame en creatieve momenten voor je collega’s

Voor een collega die altijd meer wil leren is een workshop het ideale cadeau. Je kunt het gemakkelijk alleen doen of samen met iemand. Een workshop is een originele activiteit om samen of alleen te doen. Je kunt kiezen uit creatieve workshops zoals een fotografieworkshop in de natuur of zelf je eigen kaas maken. Wil je je collega echt uit zijn of haar comfortzone trekken? Laat je collega dan kennis maken met een valkerij proeverij, waarin roofvogels naar je hand vliegen. Een toffe ervaring die je bij blijft!

Duurzame belevenissen voor je vader of moeder

Ontdek samen met je vader of moeder originele belevenissen in Nederland. In samenwerking met Staatsbosbeheer en andere natuurkenners hebben we de leukste duurzame ervaringen om cadeau te geven samengesteld. Je kunt met een gids door het natuurgebied Leudal wandelen. Of ga wadlopen met Stichting Wadloopcentrum Pieterburen.

Bekijk hier alle belevenissen van Doenkado die kleinschalig, betaalbaar en in een origineel verband een heerlijke dag te laten beleven.

 bestelbutton doenkado.nl