Doenkado maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer.

OK EN SLUIT

Unieke dagjes weg in de herfst

vijf unieke uitjes in de herst

Ondanks dat 2022 al even onderweg is, is het altijd fijn om wat inspiratie op te doen voor een dagje uit. Vooral nu de herfst voor de deur staat delen we graag wat leuke dagjes weg die je samen met je gezin, familie of vrienden kunt ondernemen. 

1.     Overnachten in de natuur

De herst heeft officieel zijn intrede gedaan. Tijd om naar binnen te keren en te genieten van tijd samen op een fijne locatie. Ga er daarom samen op uit in de natuur en overnacht in een Luxe Pod op de Veluwe. Geloof ons, dit is de ultieme manier om volledig te ontspannen. 

2.     Culinaire proeverijen

De herfst staat niet zozeer bekend om de zonnige dagen. Echter, ook tijdens een fikse regenbui valt er genoeg te beleven. Bij Doenkado hebben we diverse culinaire proeverijen. Ga bijvoorbeeld wijn proeven bij Robbers en van den Hoogen of volg een workshop Pindakaas maken. Heerlijk voor tijdens de druilerige dagen.

3.     Dierendag 

Op 4 oktober is het weer dierendag. De dag om alle beesten nog eens extra te knuffelen en eren. Wist je dat je via Doenkado super leuke uitjes in de herfst kunt ondernemen en dieren kunt bewonderen? Wat dacht je van een bezoek aan Pieterburen - het zeehondenziekenhuis van Europa. Of breng een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo in Emmen. 

4.     Met het gezin of vrienden

Zin om er op uit te gaan met het gezin of vrienden? Ga glowgolfen. Plezier gegarandeerd. Speel op een overdekte glow in the dark golfbaan. Of bezoek het bakkerijmuseum in Medemblik. De geur van heerlijke verse koek en chocolade komt al op je af. 

5.     Iets nieuws leren

Ga wat nieuws leren. Hoe leuk is het om in de herfst te beginnen aan een toffe cursus of workshop. Ga samen met je partner of een vriendin dansen. Boek een privé dansles en schud je heupen los. Of ga samen voor een workshop partnermassage. Leer alles kneepjes van het massagevak en kom volledig ontspannen thuis. 

bestelbutton doenkado.nl

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Lees ook onder andere blogs

- Unieke uitjes in de natuur 
5x versla de winterblues