Doenkado maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer.

OK EN SLUIT

Top 5 sinterklaascadeaus

'Oh kom maar eens kijken, wat ik in mijn schoentje vind'. De tijd van pepernoten, cadeautjes en sinterklaasavond is aangebroken. Ben je nog op zoek naar Sinterklaascadeau inspiratie? Wij helpen je graag. Dit jaar geen chocoladeletter, pantoffels of lekkernijen, maar een dagje uit. Op Doenkado vind je allemaal speciale belevenissen, unieke activiteiten waaraan de ontvanger blijvende herinneringen overhoudt. Wij hebben een top 5 voor onder de 35 euro voor de Sint samengesteld. Zo heeft ie altijd inspiratie. 

1. Fotoshoot
Wil je iemand echt verrassen? Geef hem of haar dan een toffe fotoshoot. Tijdens de shoot worden jij en je familie en/of vrienden op de gevoelige plaat vastgelegd en kun je kiezen of je dit wil op het strand, in de sudio of het park. Gegarandeerd een succes. Dit uitje zorgt voor standaard blijvende herinneringen door de prachtige foto's die je mee naar huis krijgt. 

2. Zeehondencentrum Pieterburen
Heb je altijd al willen weten hoe het eraan toegaat in het grootste zeehondenziekenhuis van Europa? Geef dan een uitje naar het Zeehondencentrum Pieterburen cadeau. Kijk mee tijdens de verzorging van de zeehonden en geniet van de prachtige beesten om je heen. Dit dagje weg tovert een lach op iedereen zijn of haar gezicht. 

3. Lutjewadtocht: een wadlooptocht voor het hele gezin
Met het hele gezin op pad? De Lutjewadtocht is een unieke wadlooptocht voor het hele gezin. Ga samen aan dek en geniet van de vaartocht vanuit Lauwersoog richting het wad. Met een beetje geluk spot jij zelfs de zeehonden. Deze tocht wil je niet missen. Uniek om aan een ander cadeau te geven. 

4. Beleef een dag als wereldberoemde DJ
Ontdek de artiest in jezelf. Bij ONSTAGE ervaar je hoe het is om een beroemde DJ voor een dag te zijn. In de sfeer van een dance festival stap je binnen een audiovisueel spektakel en gezellige bar. Er zijn zeven interactieve ruimtes waar je doorheen loopt. Van een backstage bar en fotostudio tot een gouden kleedkamer, telkens wordt je verrast. Een echt leuk uitje om cadeau te geven.

5. WILDLANDS Zoo Emmen
Ga mee op ontdekkingstocht in WILDLANDS! Sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen in de jungle, het poolgebied, de savanne en het XL-speelparadijs Animazia. Een heerlijke dag uit voor jong en oud. Het ultieme cadeau voor iedereen. Leuk om te geven tijdens Sinterklaasavond. 


Mocht je nog meer inspiratie willen voor Sinterklaas? Bekijk dan al onze uitjes hier. Er is keuze voor iedereen: voor opa, oma, vader, moeder, of juist voor de allerkleinsten. 
 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Lees ook onder andere blogs

- Unieke uitjes in de najaar
- 5x versla de winterblues