Doenkado maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer.

OK EN SLUIT

Uitjes speciaal voor haar

Blog de leukste belevenis cadeaus voor haar

De leukste cadeautjes voor haar

8 maart: Internationale vrouwendag! Wereldwijd wordt er stilgestaan bij de kracht en rechten van de vrouw. Een goed moment om een sterkte vrouw in jouw omgeving eens extra in het zonnetje te zetten. Maar is ze meer het avontuurlijke type, sportieve fanatiekeling of een creatieve alleskunner? Bekijk snel welk uitje het beste bij die speciale vrouw in jouw leven past.

Is zij een avontuurlijke powervrouw?

Ga voor een proefles paragliding
Is ze niet bang voor hoogtes? Dan is een proefles paragliding het helemaal. Zweven in de lucht maakt je zo vrij als een vogel! Tijdens deze paragliding introductieles maakt ze een tandemvlucht met een ervaren piloot. Een unieke belevenis, waarna ze waarschijnlijk nog een keer wil. 

Klimmen tussen de Veluwse bomen
Heeft jouw powervrouw geen hoogtevrees? Ga dan klimmen tussen de Veluwse bomen. Voel je gewichtloos en zoef langs een draad, balancerend van boom tot boom. In het boomklimpark wiebel je over plankjes, balken, netten en kabels om naar de overkant te komen. Dubbel aangelijnd voelt ze de adrenaline, terwijl ze zeven meter boven de vaste grond hangt. Dat beleeft ze allemaal bij een middagje boomklimmen.

Is zij een creatieve alleskunner?

Samen leren dansen tijdens een privé dansles
Wanneer muziek, beweging en ritme helemaal haar ding is, dan is een privé workshop dansen echt iets voor haar. Heerlijk ontspannen op vrolijke en tropische muziek waar plezier en verbinding centraal staan. Ze kan kiezen uit dansstijlen Salsa, Kizomba of Bachata. Een echte feelgood workshop met een tropisch gevoel! Dat wordt heerlijk swingen met haar beste vriendinnen of haar partner.

Alle basisprincipes van de camera leren kennen
Wil ze creatief bezig met een digitale spiegelreflectiecamera en deze beter leren kennen? Dan is op stap gaan met een ervaren fotograaf een geschikt cadeau voor haar. Tijdens deze workshop leert een ervaren fotograaf haar de basisprincipes van de camera en de bediening ervan. Straks maakt zij de mooiste foto’s van haar favoriete onderwerpen en met de juiste instellingen! Een gezellig en leerzaam uitstapje voor de beginnende fotograaf.

Is zij een sportieveling?

Workshop: kennismaken met yoga 
Het dagelijks leven is voor veel mensen al stressvol genoeg. Hoog tijd om eens goed te ontspannen! Tijdens 3 yogaproeflessen is ze lekker sportief bezig en vindt ze de balans tussen lichaam en geest. TIjdens de oefeningen test ze haar uithoudingsvermogen en lenigheid. Een heerlijke workshop om te geven.

Leer de basics van het duiken
Is geen water haar te diep en zou ze weleens onderwater willen ademen? Een introductie duik is dé manier om hiermee kennis te maken. Met deze duikintroductie leert een gekwalificeerde instructeur haar de basics van het duiken en ervaart ze zelf hoe het voelt! Aan welke sportieveling geef jij deze geweldige ervaring cadeau?

Is zij een cultuurfan?

High tea & entree Tuinen van Appeltern
In de Tuinen van Appeltern krijg je boordevol tuininspiratie en een heerlijk ontspannen dagje uit. In het grootste tuininspiratiepark van Europa vind je meer dan 200 voorbeeldtuinen met de laatste trends en ontwikkelingen op tuingebied. Tijdens dit dagje Appeltern kan ze genieten van een  heerlijke high tea, vol met zoete en hartige lekkernijen. De perfecte toevoeging tijdens haar dagje uit!

Workshop pindakaas maken
Is ze gek van pindakaas? Dat komt goed uit, want wij hebben speciaal voor haar een unieke workshop pindakaas maken. Tijdens de workshop tapt ze haar eigen pindakaas en geeft ze er zelf smaak aan. Denk aan zout, chocolade, Oreo-koekjes, diverse kruiden en specerijen en nog veel meer lekkers. 

Benieuwd naar alle belevenissen voor haar? 

bestelbutton doenkado.nl

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Lees ook andere Doenkado blogs
- 10x op avontuur in de natuur
Unieke uitjes voor het najaar
- Cadeaus voor je liefde