Privacy

Doenkado.nl is een activiteit van GiftNation B.V.

Door uzelf op www.doenkado.nl in te schrijven op de nieuwsbrief gaat u ermee akkoord dat wij (GiftNation B.V.) het door u opgegeven e-mailadres opnemen in ons bestand. U geeft ons tevens toestemming om u aanbiedingen, acties en nieuwsberichten te mogen sturen in relatie tot Doenkado en onze belevenissen. Dit zullen wij overigens nooit meer dan eens per week doen

Uw gegevens worden door ons met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Uiteraard delen wij uw gegevens niet met anderen en zal het e-mailadres door ons uitsluitend gebruikt worden voor het toesturen van de nieuwsbrief.

Recht van verzet
U heeft te allen tijde de mogelijkheid om uw toestemming in te trekken. Zodra u verzoekt om uw gegevens te verwijderen, zullen we de informatie die u ons eerder hebt gegeven niet langer opgeslagen houden. U kunt zich hier voor onze nieuwsbrief uitschrijven of contact opnemen met:

GiftNation B.V.
Florijnweg 25
6883 JN Velp
serviceteam@giftnation.nl

Als gevolg van de Nederlandse Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) heeft u recht op inzage, correctie, verwijdering en afscherming van uw persoonsgegevens die wij van u hebben geregistreerd. GiftNation B.V. werkt vanzelfsprekend volgens deze richtlijnen. Indien u hiervan gebruik wilt maken, kunt u contact opnemen met GiftNation B.V. Contactgegevens staan vermeld onder 'Recht van verzet'.