Doenkado maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer.

OK EN SLUIT

Minicruise in eigen land razend populair

 

Blog Minicruise razend populair

Minicruise in eigen land razend populair

Een zomer op de Nederlandse wateren.

Een boot huren of een volledig verzorgde rondvaart behoren tot de populairste uitjes van deze zomer. Ruim 50% van alle geboekte uitjes bestaat volgens het belevenissenplatform Doenkado.nl uit activiteiten op het water. Mensen zoeken naar ontspanning, verkoeling, kleinschaligheid en willen Nederland op een andere manier ontdekken.

Populariteit van de minicruise

Het is niet zo gek dat de minicruise zo populair is. Tegenwoordig blijven veel mensen tijdens de zomervakantie in eigen land. Veel mensen kiezen voor een rondvaart om Nederland op een ontspannen en veilige manier te verkennen. De bezoekers leren meer over de stad of het (natuur)gebied door een audiotour of een gids aan boord. Daarnaast kan er op een boot, kano of sloep voldoende afstand gehouden worden en is het betaalbaar voor iedereen.

Natuurgebieden populair

Ruim 19% van het oppervlak van ons land bestaat uit water. Er zijn dus talloze mogelijkheden om hiervan te genieten. Naast de bekende uitjes als rondvaarten door Delft, Utrecht en Giethoorn zijn juist de natuurgebieden met weidse vergezichten populair. Denk aan Nationaal Park De Biesbosch, het Waddengebied of de Marker Wadden in Flevoland. Ook jij kunt een van deze toffe rondvaarten meemaken. Plezier gegarandeerd. Via Doenkado boek je alle uitjes heel eenvoudig. Wie weet vaar jij binnenkort over een van de vele meren of natuurgebieden. 

Meer weten over alle belevenissen op het water?

bestelbutton doenkado.nl

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Lees ook andere Doenkado blogs

- Uitjes voor haar
- Erop uit in de natuur
- 5 cadeaus voor je liefde