Doenkado maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer.

OK EN SLUIT

De leukste dingen zijn geen dingen

Herinneringen maken kan áltijd en overal

Hiervoor hoef je niet naar de andere kant van de wereld te reizen. Juist dichtbij huis maak je vaak de mooiste en leukste dingen mee. Bij Doenkado beseffen we dat maar al te goed. Daarom hebben wij bijzondere cadeaus, of beter gezegd, belevenissen voor iedereen. Of je nou je vader wilt verrassen, je beste vriendin een onvergetelijke verjaardag wil bezorgen of partner een te gekke dag weg wil geven; het kan allemaal.

Meer dan 300 unieke uitjes

Met Doenkado tover je altijd een glimlach op iemand zijn gezicht. Met meer dan 300 uitjes door heel Nederland is er altijd wel wat (samen) te doen. Wat dacht je van bevers speuren in de Biesbosch, high teaën op een bijzondere plek, een fotoshoot of overnachten in een luxe pod. Ga er samen op uit, of geef een uitje aan een dierbare. Zo beleeft iedereen er plezier aan, zowel jij die het cadeau geeft als diegene die het mag ontvangen. Want zeg nou zelf, er is toch niks mooiers dan iemand een cadeau geven waar hij of zij écht gelukkig van wordt?

Ons team

We zijn doeners, creatievelingen, werken oplossingsgericht en doen alles met passie. Elke dag werken we met veel plezier om Doenkado nóg mooier te maken. Dit doen we vanuit een knus kantoor in Arnhem. Onze thuisbasis. We hebben een sterke voorkeur voor bijzondere, originele uitjes waar niet alleen wij, maar ook jij gelukkig van wordt.

Team Doenkado