Doenkado maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer.

OK EN SLUIT
  • Partner worden

    Ben jij organisator van originele uitjes, belevenissen of workshops? Dan werken wij graag met je samen. Zo wordt Doenkado nóg veel leuker. 

Wij werken graag samen

Op Doenkado vind je een groot aantal unieke, toffe uitjes en belevenissen die aan een breed publiek worden getoond. Denk jij nou dat jouw uitje, workshop of belevenis heel goed zou passen bij Doenkado? Dan horen we dat heel graag. Je bent dan onderdeel van een unieke en selecte groep met uitjes. We gaan graag langdurige samenwerkingen aan, zodat iedereen zichzelf of een ander jouw unieke dagje weg cadeau kan geven. 

Wij werken graag samen

Word onze partner

Op Doenkado promoten wij jouw uitje kosteloos. Wel werken we met een commissie per klant. Daarnaast zorgen we ervoor dat iedereen via Google jouw uitje kan boeken óf cadeau kan geven. Hierdoor komt een groot aantal consumenten, maar ook bedrijven in aanraking met jullie belevenis. Ook is het mogelijk dat jouw activiteit(en) zichtbaar is (zijn) op hoogwaardige verkooplocaties in grote loyaliteitsprogramma’s en kerstpakketten organisaties zoals ING Punten Winkel, Friesland Campina Eurosparen, Makro, Tintelingen en nog veel meer. Jouw uitje op Doenkado brengt tal van voordelen met zich mee. 

Staats Mooibroek van Stichting Wadloopcentrum Pieterburen:

"Als wadlooporganisatie en aanbieder van natuuruitjes zijn we vanaf het eerste uur partner van Doenkado. Al vrij snel bleek dat onze wadloopuitjes met varen en 1,5 uur wadlopen erg in trek waren en zo ontstond er al vrij snel een nieuw en geinteresseerd deelnemerspubliek. In 2011 mochten we uit handen van Bjorn Duis de eerste Nature's Gift Award in ontvangst nemen als leukste natuuruitje-aanbieder van Nederland. In 2015 opnieuw. De samenwerking met Doenkado verloopt tot volle tevredenheid. Er zijn weinig contacten over en weer, want zelden problemen. Wat de administratieve en financiele afhandeling betreft zijn er de afgelopen jaren ook duidelijke stappen gezet, zowel bij Stichting Wadloopcentrum Pieterburen alsook Doenkado. Zo zijn we met elkaar beter op de toekomst voorbereid en hopen we dat nog meer Nederlanders onze mooie Wadden gaan opzoeken en waarderen."

Staats Mooibroek van Stichting Wadloopcentrum Pieterburen:

Samenwerken met Doenkado?

Samenwerken met Doenkado en onderdeel worden van een select gezelschap unieke belevenissen?
Heb je vragen of toffe ideeën? Neem contact met ons op via ons contactormulier of stuur een mail via de button hieronder.

Neem contact met ons op