Doenkado maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer.

OK EN SLUIT

Giftcard cadeau geven

De leukste dingen in het leven zijn toch geen dingen? Dus wat is er dan leuker dat je iemand zelf een unieke belevenis bij ons uit laat zoeken? Van een ontspannen dagje uit tot luchtballon varen. 

Printen of digitaal geven
We hebben diverse giftcards om uit te kiezen. Van de stoere Adventurecard tot een speciale giftcard voor Kids. Je ontvangt de giftcard van jouw keuze in je mailbox en kunt deze direct printen! De giftcard is 3 jaar geldig.

 

Geef giftcard cadeau

Belevenis cadeau geven

Weet je al welk dagje uit je aan iemand wilt geven? Kies de belevenis, betaal deze met iDEAL of creditcard en je ontvangt binnen 15 minuten een speciaal vormgegeven cadeaubon in je mailbox.

Persoonlijke tekst
Maak jouw cadeau extra persoonlijk! Of het nu een gedicht is of simpelweg een paar aardige woorden.. je kunt het allemaal kwijt op onze cadeaubon. Schrijf een persoonlijke boodschap en wij helpen jou bij een leuke presentatie van je cadeau. Zo heb je een heel persoonlijk en origineel cadeau om te geven.

Handig! Direct printen
Superleuk om te printen of digitaal te versturen. 

Geef een dagje uit cadeau