Doenkado maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer.

OK EN SLUIT

Giftcard cadeau geven

Geef een superleuk dagje weg cadeau en ga er (samen) op uit. Van workshops en uitjes in de natuur tot bijzondere overnachtingen en sportieve activiteiten. 

Giftcard digitaal of per post versturen
Op Doenkado hebben we de leukste uitjes voor je verzameld. Geef een belevenis of giftcard cadeau. Verstuur deze digitaal of per post. De giftcard is 3 jaar geldig.

Geef giftcard cadeau

Belevenis cadeau geven

Weet je al welk dagje uit je aan iemand wilt geven? Kies de belevenis, betaal deze met iDEAL of creditcard en je ontvangt binnen 15 minuten een speciaal vormgegeven cadeaubon in je mailbox.

Persoonlijke tekst
Maak jouw cadeau extra persoonlijk. Of je nou een gedicht of simpelweg een paar aardige woorden wilt vermelden; je kunt het allemaal kwijt op onze cadeaubon. Schrijf een persoonlijke boodschap en wij helpen jou bij een leuke presentatie van je cadeau. Zo heb je een heel persoonlijk en origineel cadeau om te geven.

Handig! Direct printen
Superleuk om te printen of digitaal te versturen.

Geef een dagje uit cadeau